БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: ДПС отиде на крака при Ердоган и резултатът не закъсня – Турция вече разкри 114 секции


БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: ДПС отиде на крака при Ердоган и резултатът не закъсня – Турция вече разкри 114 секции
Снимката е илюстративна
17 Юни 2021, Четвъртък


Там през секция минават по 2 хиляди души. „Направете сметка каква опасност за България се задава“, предупредиводачът на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ в Пловдив-област Борис Ячев

Автор: Десант

„Това, за което предупреждавахме, се случи – опасността Ердоган да се меси по недопустим начин и диктува управлението на държавата ни чрез ДПС вече е факт! Турската държава разкри 114 изборни секции. Очакваме те да нараснат още“.

Това заяви водачът на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ в Пловдив-област Борис Ячев пред БНТ.

Той припомни случаите за контролирано масово гласуване – по 2 хиляди души в изборна секция в Турция. „114 секции досега, по 1000 – 2000 души, направете сметка каква опасност за България се задава“, подчерта Борис Ячев.

По този повод, ние „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ заявяваме:

Факт е, че националното предателство, което извърши ДПС – да отиде на крака при Ердоган, за да поиска той да се намеси в изборния процес у нас, даде резултат. Турската държава впрегна цялата си административна машина за влияние върху изборния процес у нас.

Резултатът от това ще е пагубното за идентичността и суверенитета на България завръщане на ДПС във властта. Тази опасност се увеличава от заявените вече индикации от страна на т.н. партии на протеста, че са готови да управляват заедно с Доган.

„БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ категорично се противопоставяме на подобен сценарий за развитието на България и заявяваме категоричното си намерение да не го допуснем. Само ние можем да пресечем поредното национално предателство и спрем завръщането на ДПС в управлението на държавата ни чрез стабилно присъствие в следващото 46 Народно събрание!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки