Вижте къде в Бургас може да се разпише петицията за забрана на ДПС


Вижте къде в Бургас може да се разпише петицията за забрана на ДПС
17 Юни 2021, Четвъртък


Първи в нея се разписа Водачът на листата на „Българските патриоти“ в морския град - адв. Христиан Митев

Автор: Десант

На 16 юни в 16 часа Коалиция „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“, които ще се явят на изборите на 11 юли с бюлетина номер 16, откриха предизборната си шатра в Бургас.

Освен стандартните предизборни материали, тук гражданите ще могат да положат подписа си под инициираната от патриотите петиция с искане за заличаване на етническата партия ДПС. Водачът на листата на коалицията в морския град - адв. Христиан Митев, първи се разписа в подписката. 

Става въпрос за производство по глава 5 от Закона за политическите партии със събиране на подписка  за прекратяване на Движението за права и свободи. „Решението взехме най-вече след скандалните изказвания на Мустафа Карадайъ в Турция, с което демаскира истинската същност на тази партия. ДПС е съставена на етническа основа и за съжаление защитава интересите на турската държава. Дори не на българските граждани там, а директно на Ердоган. Срещите, които Карадайъ направи, неслучайно бяха с държавното ръководство на Република Турция и резултатите ще ги видим съвсем скоро, на 11 юли“ - коментира адв. Христиан Митев. 

Всеки следобед бургазлии ще имат възможност да се срещнат и да разговарят с представители на кандидатската листа на „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ и да дискутират тяхната програма, както и всички други теми, които ги интересуват.

Предизборната шатра на патриотите се намира в центъра на морския град, до знаковия Часовник край Общината. Днес те ще открият още една шатра, където ще може да се подписва петицията и да се раздават предизборни материали. Тя се намира пред бл. 114 в най-големия бургаски комплекс „Меден рудник“.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки