„Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ регистрираха своята листа в Бургас


07 Юни 2021, Понеделник


Патриотичната коалиция залага за вота на 11 юли на доказани професионалисти, с чисто и неопетнено минало

Автор: Светлана Николова

Най-продуктивният и успешен юрист в 44-то Народно събрание, с най-много авторски законопроекти – Христиан Митев от Национален фронт за спасение на България, повежда листата на „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ за 2 МИР – Бургас. В 10,00 ч. днес той регистрира листата с кандидати за народни представители от патриотичната коалиция в Районната избирателна комисия в морския град.

„Залагаме на доказани професионалисти в различни сфери, които биха били полезни в работата на Народното събрание. Сред имената има такива на хора от местната власт, които с присъствието си са помогнали на местната общност. Имаме добро регионално представителство от доста голяма част от общините в Бургаска област. Надяваме се да получим подкрепата на нашите съграждани за листата и за програмата ни, която ще представим в началото на кампанията“, каза при представянето на листата пред медиите Христиан Митев.

„Не очаквайте от нас скандали, кампанията ни ще бъда позитивна. Не случайно водещият принцип, около който се обединиха трите партии, бе именно национално помирение и прекратяване на междуинституционалните войни“, каза още той.

Колкото до приоритетите в бъдещото Народно събрание, те са концентрирани върху тези 10 принципа, които бяха обявени при създаването на коалицията „Българските патриоти -  ВМРО, Воля и НФСБ“. На първо място е именно прекратяването на междуинституционалните войни, на следващо място е повишаване на доходите и пенсиите, следват борба с картелите и монополите, борба с корупцията, борба с демографската криза.

„Това са все въпроси, които са залегнали в дневния ред на българското общество. Смятаме, че те трябва да бъдат максимално бързо решени“, коментира Христиан Митев.

Христиан Митев е завършил право в Бургаски свободен университет. Работил е като юрисконсулт в Общински съвет – Бургас и СКАТ ООД. От 2011 до 2014 г. е общински съветник в Бургас. През 2014 – 2017 г. е народен представител от коалиция „Патриотичен фронт“. През мандат 2017 – 2021 г. е народен представител от коалиция Обединени патриоти.

След него в листата следват Николай Стоянов, Радослав Петков, Валери Ангелов, Тодор Стаматов, Стоян Транев, Щериана Иванова, Боян Дяков, Емилия Колева, Йорданка Лазаринова Симеонова, Огнян Цонев, Станислав Тодоров, Денис Йовчев, Антон Стоянов, Александър Загорчев, Коста Влъчков, Цветелина Мянкова, Марияна Лефтерова, Гинка Ангелова, Димитър Вълчев, Ивайло Стаматов, Иван Стоянов и Веселин Кунчев.

ЕТО И КРАТКИТЕ ВИЗИТКИ НА ЧАСТ ОТ ЛИСТАТА ОТ ЕКСПЕРТИ ОТ БУРГАС, КОЯТО ХРИСТИАН МИТЕВ ПРЕДСТАВИ ДНЕС:

Христиан Митев - завършил право в БСУ, бил е юрисконсулт в Общинския съвет на Бургас, общински съветник в мандат 2011 – 2014 г., 2014 – 2017 г. – народен представител от Патриотичния фронт, 2017 – 2021 г. народен представител от Обединени патриоти.

Николай Стоянов – областен координатор на ВМРО за Бургас, икономист. Настоящ общински съветник в Бургас.

Радослав Петков – химик по образование, управител на фирма, свързана с търговия с автомобили. Бил е общински съветник в Бургас.

Валери Ангелов – учи „Индустриален мениджмънт“ в университет „Проф. д-р Асен Златаров“. Втори мандат е общински съветник от НФСБ в Средец. Председател на Комисията по здравеопазване и социални дейности и социално подпомагане в местния парламент. Основател на Медицински център „4life”

Тодор Стаматов – историк, магистър етнолог. В момента е учител по история в Професионална техническа гимназия в Бургас. Общински съветник в Средец.

Доц. д-р Стоян Транев – магистър в специалност „Маркетинг мениджмънт“. Доцент по социални, стопански и правни науки в направление „Администрация и управление“. Вписан в Единния регистър на медиаторите към Министерството на правосъдието.

Боян Дяков – общински съветник от НФСБ в Бургас. От 12 г. се занимава с частен бизнес в сферата на търговията.

Йорданка Лазаринова – от 15 години е Командир към Съюз на българските командоси мобилна група Буря 2/08 Бургас. Работи в полза на обществото и подпомага структурите на МВР и МО. Завършила Колеж по охрана и сигурност и Международна академия „Командос“. В момента изучава специалност „Право“ във Великотърновския университет.

Огнян Цонев – юрист, фармацевт.

Станислав Тодоров – от 2005 г. се занимава с частен бизнес.

Денис Йовчев – завършил бакалавър и магистър в Пловдивския университет. Занимава се с частен бизнес.

Антон Стоянов – областен координатор на НФСБ за Бургас. Опитен адвокат по граждански, търговски, административни и наказателни дела.

Д-р Коста Влъчков – магистър по Английска филология в Пловдивския университет и Международни отношения в Софийския университет.

Марияна Лефтерова – секретар на Националната контролна комисия на НФСБ.

Ивайло Стаматов – общински съветник в Бургас, мандат 2007 – 2011 г. Член на УС на „Нефтохимик“ Бургас.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Румънофобът
08.06.2021 00:34:26
0
0
https://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/citestedobrogea-dimitrie-batova-poetul-uitat-al-sudului-748884.html

Нова анти-българска статия в румънския онлайн печат ("добруджански" вестник онлайн)

Касае се особено за Южна Добруджа

Защо България не настоява за териториално-етническа автономна област на българите в Молдова при положение че Молдова иска да стане членка в ЕС и НАТО и има нужда от не-ветото на България? Особено щом има гагаузки прецедент.
Или за връщане на всичките мощи на Св. Димитър Басарбовски които са били купени от румънците от хора които тогава не са били правовите притежатели на мощите. Правовият притежател беше или Монастирът Басарбовски или Вселенската Патриаршия в г. Цариград (не знам точно), понеже тогава нямаше повече Българската Патриаршия.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки