Министър Емил Димитров с тежък коментар за изборните резултати


Министър Емил Димитров с тежък коментар за изборните резултати
05 Април 2021, Понеделник




Автор: Янко Крумов

Емил Димитров, който, преди да стане министър на околната среда и водите, бе депутат от ВМРО, коментира в Бургас резултатите от приключилите на 4 април парламентарни избори.

"Изненадан съм от изборните резултати. Защо в последния момент трябваше да се разделят Обединените патриоти, та сега всичките да са извън парламента. Решиха да махнат Валери Симеонов от възможността да влезе да влезе в парламента и всъщност се простреляха сами. Изстрели в мъглата и умряха от рикошет. Както виждате, в желанието да махнат Валери, не влязоха и ВМРО в парламента. Не ми е приятно. 120 000 гласа ще отидат на вятъра", каза министърът. 

Повод за визитата му в морския град бе оглед на язовирите в Бургаска област, която през лятото на 2020 година бе заплашена от тежка суша.

През последните месеци природата обаче бе благосклонна към Българското Черноморие. Проблеми с питейната вода няма да има в близките две години. На 5 април язовир „Камчия“, който през лятото на 2020 година бе заплашен от пресъхване, се напълни сто процента и започна да прелива.

"Пропускаме вода към язовир "Цонево". Това е много важна деривация, на Варненска област се намира. Там тази вода ще ни трябва, за промишлеността на град Девня. Коритото е почистено, създадени са условия до 100-150 кубика да минат, в момента са около 26 кубика", каза Емил Димитров.

По план се осъществява и ремонтът на стената на язовир Порой, която бе компрометирана.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Противо-Македонистът
05.04.2021 19:11:43
0
0
http://www.focus-news.net/news/2021/04/05/2859305/ekspertat-po-balkanite-florian-biber-onezi-koito-blokiraha-severna-makedoniya-po-patya-y-kam-es-ne-specheliha-ot-evtiniya-si-natsionalizam.html

Това не е нито етнически луксембуржанин, нито гражданин на Луксембург, просто живэ там. Той всъщност е етнически и граждански словенец, точно както Зияд Бекирович/Бечирович и Бахтяр Алджаф (Алжаф?) от словенския анти-български институт ИФИМЕС.
Сериозно сега, изглежда че вашите традиционни/исторически "съюзници", немците, не само че говорят чрез луксембуржанина а и ще упражнят натиск върху България, редом до САЩ и други "Велики Сили" за да се откажете ветото ви срещу Република Северна Македония.
Интересно как Бечирович, вероятно етнически бошняк обслужва интересите на смъртните врагове на народа му, сърбите.
Не знам коя е етничността на Бахтяр Алджаф. Имената му изглеждат да не са нито албански, нито турски, понеже няма буквено съчетание "кх" нито в албанската латиница, нито в турската. Може би той е арабин или иранец и т.н.
Има и поне един друг предател на босненските мюсюлмани, Расим Ляич, mnogokraten ministwr v Swrbiya.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rasim_Ljaji%C4%87
In 1993 he left the party and with dissidents formed the Sandžak Democratic Party, criticizing Sulejman Ugljanin for being an extremist and endorsing separatism from Yugoslavia in an effort to join an enlarged Bosnia dominated by Bosnian Muslims.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки