Валери Симеонов: Ние сме длъжници на нашите родители


Валери Симеонов: Ние сме длъжници на нашите родители
12 Март 2021, Петък


„Искаме да присъстваме в управлението, защото не сме доволни от положението, в което се намира България в момента" - заяви в предизборен дебат водачът на листата на „Патриотична коалиция - ВОЛЯ и НФСБ” в Бургас

Автор: Десант

„Управлението трябва да се раздели на две части - това е законодателна и изпълнителна власт. В момента ние се борим за присъствие в законодателната и в зависимост от конфигурацията ще се формира изпълнителната власт на България.

Присъствието в законодателната власт е изключително важно, защото там се определя стратегията за развитие на нашата държава - през законите. А изпълнителната власт е тази, която дава механизмите и инструментите за решаване на тежките проблеми. В заключение - искаме да присъстваме в управлението, защото не сме доволни от положението, в което се намира България в момента”.

Това заяви по време на предизборен дебат в ефира на Нова телевизия Валери Симеонов, който е водач на листата на „Патриотична коалиция - ВОЛЯ и НФСБ” в Бургас.

По повод мерките, които трябва да се вземат заради пандемията в студиото на „Здравей, България” той обяви, че на първо място и най-важното е, че трябва да се затворят училищата, защото децата разнасят в най-голяма степен коронавируса, а и самите те боледуват от новия щам.

Лидерът на НФСБ коментира и предложенията на коалицията в сферата на икономиката. 

„Като представител на бизнеса застъпвам тезата, че трябва да се насърчава производството и особено дребния и средния бизнес, които, за съжаление, са подложени на много сериозен натиск, особено през последните години, десетилетия, може би.

Както във всички развиващи се държави се забелязват тенденции към монопол. Налагане на монополни и картелни структури в икономиката. Те задушават малките предприемчиви предприятия, българи и малки фирми. На тях трябва да се осигури възможност за глътка въздух, намаляване на административната тежест, електронно правителство, но не на последно място и пенсиите. Ние сме длъжници на нашите родители”, изтъкна лидерът на НФСБ.

Що се отнася до приликите и разликите между Националния фронт и партията на Веселин Марешки „Воля", той отбеляза: „Разликата се оказа, че не е голяма, тъй като ние сме представители на бизнеса, Дай Боже, да има присъствие на бизнеса в следващото Народно събрание, по-мащабно. Не виждам някакви сериозни разлики, те, може би, са в подхода, но принципни разлики не виждам”, призна Симеонов.

На изборите на 4 април „Патриотична коалиция - ВОЛЯ и НФСБ” се явява с номер на бюлетината 24.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки