Jet2 обяви полети от 9 града във Великобритания до Бургас


Jet2 обяви полети от 9 града във Великобритания до Бургас
11 Януари 2021, Понеделник


От нискотарифния авиопревозвач обявиха, че ранното пускане на резервациите е в отговор на търсенето от английски клиенти

Автор: Десант

Jet2.com и Jet2holidays пуснаха лятната си програма за 2022 г. в продажба по-рано от всякога. Изборът на летни почивки през 2022 г. – от всичките десет бази на оператора и британската авиокомпания съставлява 339 маршрута.

От авиокомпанията обявиха, че ранното пускане е в отговор на търсенето от английски клиенти, които искат да резервират много по-рано и обеща допълнителна информация за сезон 2022 в най-скоро време.

Припомняме, че Jet2 оперират в България от лятото на 2019 г. Английският нискотарифен авиопревозвач свързаше 9 британски летища с морските ни курорти в близост до Бургас. За сезон 2020 очакванията бяха за ръст на британските туристи, които идват на почивка в България с Jet2. Предвид ситуацията с Covid-19 и ограниченията за пътуване, тази година по българското Черноморие нямаше великобритански туристи и всички полети на Jet2 до Бургас бяха анулирани.

Според предварително обявената програма на туроператора, отново 9 британски летища ще свързват желаещите да посетят българското Черноморие, кацайки в Бургас – Белфаст, Бирмингам, Единбург, Ийст Мидландс, Глазгоу, Лийдс, Манчестър, Нюкясъл и Станстед.

Вече има отворени резервации за тази година, а първият полет е планиран за май.

Източник: 21hoteliers.bg


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки