„България еър" пуска за празниците допълнителни полети до Лондон и Амстердам


„България еър" пуска за празниците допълнителни полети до Лондон и Амстердам
Снимка: България еър
17 Ноември 2020, Вторник


Те са заложени в резервационната система и вече са отворени за продажба

Автор: Десант

„България еър“ ще осигури на пасажерите си повече възможности да се съберат с любимите си по време на предстоящите коледни и новогодишни празници. По този повод националният авиопревозвач ще увеличи броя полети между София и две от най-търсените дестинации, които са и сред най-големите трансферни пунктa в Европа – Лондон и Амстердам.

Допълнителните полети са заложени в резервационната система и вече са отворени за продажба. На уебсайта на авиокомпанията може да се намери допълнителна информация за тях, както и необходимите документи за пътуване.

В интерес сигурността и здравето на пасажерите и екипажите, носенето на маска на борда на „България еър“ е задължително за всички, а за да се минимизира шансът от предаване на каквато и да била зараза, самолетите на компанията се почистват и дезинфекцират преди и след всеки полет със специални препарати.

За максимална защита срещу COVID-19 , „България еър“ въведе в експлоатация и изключително модерна и иновативна UV технология за дезинфеция на самолетите си. От началото на ноември, в допълнение към досегашната дезинфекция със сертифицирани препaрати, преди всеки полет помещенията в самолетите се обработват със специално създадена за целта система с ултравиолетови лъчи (UV) - HoneywellUV Cabin System II. Технологията доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности.

Самолетите на „България еър“ са оборудвани и със специалните въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона.

В допълнение и унисон с препоръките на авиационните и здравните власти, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки