До 10 лева за чадъри и шезлонги в Лозенец и Шкорпиловци


До 10 лева за чадъри и шезлонги в Лозенец и Шкорпиловци
24 Юни 2020, Сряда


Двата плажа са отдадени на концесия за 20 години

Автор: Десант

След проведена открита процедура „Атрикор“ ЕООД  е определен за концесионер на морския плаж „Лозенец“ в община Царево, а „Съмъртийм“ ЕООД – за концесионер на морския плаж „Шкорпиловци - централен“.

„Атрикор“ ЕООД се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя цена за 1 бр. чадър в размер до 10 лв. с ДДС и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 10 лв. с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж.

Размерът на годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 145 059,25 лв. без ДДС. Предложението за инвестиции за подобряване на обектите на инфраструктурата на морския плаж за срока на концесията е в размер на 279 492 лв. с ДДС.

„Съмъртийм“ ЕООД се задължава за целия срок на договора за концесия от 20 г. да предоставя цена за 1 бр. чадър в размер до 10 лв. с ДДС и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 10 лв. с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж.

Годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 25 409,44 лв. без ДДС. Предложението за инвестиции, свързани с опазване на дюните на морския плаж е в размер на 140 568 лв. с ДДС.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки