НФСБ закри предизборната си кампания в Бургас


НФСБ закри предизборната си кампания в Бургас
Снимки: Десант
24 Октомври 2019, Четвъртък


Патриотите се явяват на местния вот с бюлетина номер 8 - числото на успеха

Автор: Десант

Препълнената зала в хотел „Аква" в Бургас посрещна кандидатът за кмет на морския град и водач на листата за общински съветници в морския град д-р Бойко Миразчийски и неговите колеги от листата на патриотичната формация за местния парламент. В четвъртък вечерта бургаските патриоти закриха официално предизборната си кампания.

Гости на тържественото събитие бяха лидерът на Националния фронт Валери Симеонов, народният представител Христиан Митев и областният координатор за Бургас Иван Кузманов, както и областният координатор за София Венера Тодорова, кандидатите за кметове на Черноморец Станислав Тодоров, на Ахелой Гроздан Златев и на с. Винарско Галя Георгиева. Тук бяха и водачите на листите за общински съветници в Карнобат Димитър Вълев и в Приморско Дончо Гунчев.



Валери Симеонов обърна внимание, че в листата на патриотите за общински съветници в Бургас има и хора от други партии, което показва бъдещата тенденция за едно перспективно обединение на патриотичната формация с политически сили с подчертано консервативна ориентация и изповядващи традиционни национални ценности.

Лидерът на НФСБ припомни заслугите на общинските съветници от патриотичната формация в Бургаския общински съвет през годините и пожела на бъдещите четници, които ще тръгнат след войводата д-р Миразчийски в местния парламент да приемат с достойнство щафетата със запаления факел на патриотизма, запален в морския град още през 2007 г.

„Сигурен съм, че новото присъствие в този най-важен орган на местното самоуправление ще даде нов тласък на родолюбивите инициативи, защото нашите кандидати са честни и всеотдайни хора, които работят единствено в интерес на своите съграждани" - категоричен бе Валери Симеонов.

„Ако сме повече, ще бъдем по-силни" - обобщи д-р Миразчийски и призова присъстващите да подкрепят патриотите на местния вот с бюлетина номер 8 - числото на успеха!

Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!




В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки