137 са кандидатите за кметове с досиета в Държавна сигурност


137 са кандидатите за кметове с досиета в Държавна сигурност
24 Октомври 2019, Четвъртък


Проверени са общо 4422 души

Автор: Десант

Общо 137 са кандидатите за кметове на общини и кметства в цялата страна, които имат досие от Държавна сигурност. Това става ясно от решение на Комисията по досиетата.

По закон органът е длъжен да провери всички претенденти за изборни длъжности.

Проверени за минало в тоталитарните служби на комунистическата държава са общо 4422 души.

2390 са претенденти, регистрирани за местия вот на 27 октомври, които не подлежат на проверка за агентурно минало, тъй като са родени след 16 юли 1973 г.


В категории: Новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
Оставки!
24.10.2019 12:47:04
0
0
Оставки!!! най-малкото... Оставки! И тази престъпност да се дължи..... на това. Оставки!!! и в Европа! не само тука!!!
2
Демокрация и т.н... обаче търс
24.10.2019 12:33:26
0
0
Точно така. Демокрация и т.н... обаче търсиме комунистите, защото у тях са парите, бизнеса... и т.н.... Оправяйте си нещата.... Като не сте ги оправили - няма да ви ги оправям аз специално.... Сигурно и много други хора...
1
Т.е. - това е отговорност на Е
24.10.2019 12:29:17
0
0
25 години занимават хората с тези агенти. Това не е работа на гражданите. Тези въпроси винаги са специални и се решават само от хора, които разбират от тези въпроси. Т.е. - това е отговорност на Европа, контарагенти или страни, а не на гражданите. винаги е било така.... Вместо това - 30 години престъпности.... зависимости. чужденци, които търсят бизнес в българия споделят. "Комувистите са богатите, в тях са парите" . Търсете си, или си оправете работите с тях, ги - ние няма да ви ставаме агенти!!! Нито ще решаваме въпроси, които никога не са оставяни на нямащи и не желаещи да имат отношение по тези въпроси граждани!!! Защото те имат толкова друга работа, дето никой не я свършил и се лъже... че извинявайте. няма да седнеме да оправяме и агентите!!! Извинявайте много. Това никога не било работа на обикновени, нямащи отншение към сигурности граждани.... Срамота, че агентите от Европа - продължават да оставят висящ, пристъпен тези въпроси. Ние не сме по-глупави!!! От джиповете/мутрите/банките - до медиите/ фалшивите новини!!!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки