НФСБ подреди предизборна шатра в центъра на Бургас


НФСБ подреди предизборна шатра в центъра на Бургас
Снимка: Десант
12 Октомври 2019, Събота


В нея избирателите могат да намерят пълната програма на патриотите за развитието на морския град

Автор: Десант

На централната бургаска улица „Александровска“, непосредствено до Часовника – един от знаковите символи на Бургас, вече има разположена предизборна шатра на партия НФСБ. На откриването й присъстваха кандидатите за общински съветници от патриотичната формация Ивайло Вагенщайн, Милен Ненчев, Васил Камберов, Антон Стоянов, Севдалина Пенева, Делян Иванов, Ивайло Стаматов, Марияна Лефтерова и Боян Дяков. Гости на събитието бяха и народните представители Валентин Касабов и Христиан Митев.

На „Добър час“ на предизборната кампания на патриотите в Бургас пожела заместник-председателят на НФСБ Валентин Касабов. Той бе категоричен, че Бургас е болен град и че програмата на кандидата на патиотите, който е един от най-уважаваните лекари в морския град и управител на най-голямата болница в областта - д-р Бойко Миразчийски, предвижда начина за лечението му. 

Граждани, минаващи покрай шатрата, се спираха, за да се запознаят подробно с програмата на НФСБ за развитието на община Бургас, както и да си вземат предизборния брой на вестник „Десант", в кото подробно са описани идеите на патриотите за това как морският град да стане по-добро място за живеене.

Платена публикация
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки