Мъж си преряза гърлото на плаж в Бургас пред очите на полицаи


Мъж си преряза гърлото на плаж в Бургас пред очите на полицаи
14 Август 2019, Сряда


Вижте подробностите за кървавия инцидент

Автор: Десант

31-годишен мъж от Казанлък е настанен в отделение «Реанимация» на УМБАЛ – Бургас, с опасност за живота, след като сутринта в Морската градина се самонаранил със счупена бутилка в областта на гърлото, съобщават от бургаската полиция.

Около 8,35 ч. в сряда сутринта млада жена, която разхождала в Морската градина двугодишното си дете, подава сигнал, че безпричинно е замеряна от непознат мъж с буци пръст и подръчни средства. Тя дала описание на непознатия.

Минути по-късно, полицейски автопатрул засича мъжа, който, забелязвайки служителите на реда, изважда от раницата си стъклена бутилка и след като я счупил, си прерязал гърлото пред смаяните от действията му полицаи.

Те веднага оказали първа помощ на самонаранилия се казанлъчанин, опитвайки се да спрат обилната кръвозагуба, докато пристигне екипът на «Спешния център».

Разпитани са свидетели – очевидци на инцидента. Иззети са видеозаписи от разположени в близост до местопроизшествието камери. По случая е образувано досъдебно производство, уточнява говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки