Валери Симеонов: Със собствени средства изградихме 14 паметника и голям православен храм


Валери Симеонов: Със собствени средства изградихме 14 паметника и голям православен храм
23 Май 2019, Четвъртък


НФСБ е партия, която е влязла в политиката, за да дава, не да взима, каза водачът на листата на "Патриоти за Валери Симеонов"

Автор: Десант

„НФСБ е партия, която е влязла в политиката, за да дава, не да взима. И това ни различава от останалите – както от онези политици, които са влезли, за да печелят, така и от тези, които са дошли от бизнеса, но не са дали и една стотинка в обществена полза”.

Това заяви водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) – Валери Симеонов, в предаването „Плюс-Минус” на Нова телевизия днес в разговора за това, защо хората във водената от него листа се различават от останалите кандидати.

Верен на слогана на кампанията „Вместо думи –действия”, той показа направеното от него, НФСБ и телевизия СКАТ като спомоществователска дейност.

„Със свои средства изградихме 14 паметника, сред които мемориалният комплекс в Буново, в памет на жертвите от протурския тероризъм, мемориалният комплекс на ген. Колев в Добрич. 3 паметника на Васил Левски, 4 – на Николай Хайтов, паметник на Филип Чакърък в Одрин. Също с наши средства вдигнахме голям православен храм в кв. „Победа” на Бургас. Колко от останалите кандидати могат да кажат това?”, попита Валери Симеонов.

Лидерът на НФСБ беше категоричен, че в неговата листа са хора на действието. И свършеното от него като вицепремиер и народен представител, както и от останалите депутати на НФСБ за по-малко от две години е доказателството. Затова той призова с № 1 да бъдат подкрепени хората, които вършат работа.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки