Валентин Касабов: Говорим за къщи за гости, а се мълчи за сараите на Доган


Валентин Касабов: Говорим за къщи за гости, а се мълчи за сараите на Доган
22 Май 2019, Сряда


В Европарламента ше затитаваме Европа не на Кончита Вурст, а Европа на Тервел, категоричен е кандидатът за евродепутат от листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов"

Автор: Десант

„Говорим за корупция, за апартаменти и къщи за гости. Но се мълчи за големите сараи на Доган. За това, че Доган си прибра ТЕЦ – Варна срещу някакви дребни стотинки? Прибра пристанището на Варна. Държавата сега ще му подари едни 30 млн. лв. всяка година, студения резерв? Какво е това? Схеми от 30 години, за които мълчим”.

Това заяви Валентин Касабов, кандидат за български представител в Европейския парламент от коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” в предаването „Лице в лице на Btv днес.

Той беше категоричен, че така както се говори за корупцията с апартаментите и с къщите за гости – трябва да се говори и за сделките, с които е свързан Ахмед Доган.

Валентин Касабов подчерта, че както той, така и неговите колеги от листата на коалицията се кандидатират, за да покажат един друг начин на поведение и работа в Европейския парламент – на действията, вместо на приказките, защитавайки българския национален интерес. Както и една друга Европа. „Европа на старите ценности, Европа не на Кончита Вурст, а Европа на Тервел, който спаси континента от исляма”, подчерта Валентин Касабов.

В отговор на въпрос на водещата той потвърди позицията на НФСБ, че е категорично „за” санкциите срещу Русия. „Защото не може в 21 век да има подобни актове на завземане на земя. По същия начин наша южна съседка може да предяви претенции и вземе парче от наша българска земя”, коментира Валентин Касабов.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки