Валери Симеонов единствен ни защити, заявиха представители на дребния и среден бизнес в Хасково


Валери Симеонов единствен ни защити, заявиха представители на дребния и среден бизнес в Хасково
21 Май 2019, Вторник


В листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов” професионални политици няма - такива, които са изкарали в Народното събрание по 4-5 мандата, каквито има в другите листи, каза лидерът на НФСБ

Автор: Десант

„В листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов” професионални политици няма - такива, които са изкарали в Народното събрание по 4-5 мандата, каквито има в другите листи. Тук всеки е изградил биографията си, изградил си е името и чак тогава е дошъл в НФСБ - за да направи нещо полезно за страната си”.

Това заяви водачът на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов на среща със симпатизанти в Хасково. Заедно с него в разговорите се включиха шестата в листата Венера Тодорова и народните представители от НФСБ Георги Колев и Петър Петров.



Представители на  сдружение „Българска домашна ракия” също присъстваха на събранието.

„Подкрепяме Валери Симеонов, защото единствено той ни подкрепи, когато затвориха обектите и ракиените казани и единствено той се застъпи за малкия бизнес, и за този бранш. Аз съм представител на националното сдружение „Българска домашна ракия” за Хасковска област. Подкрепяме Валери Симеонов и ще го подкрепяме до край”, заяви Митко Чакалов.

Валери Симеонов беше категоричен, че родолюбивата коалиция е по-различна от всички останали - и като състав, и като присъствие в политиката. 

„Ние сме хора на действието. Много приказки няма да чуете от нас. Няма да чуете красиви призиви, обещания, които се отправят при всички други предизборни събрания. Ние не казваме „ще” – ние казваме какво сме направили. От там нататък всеки избирател може да реши за кого да гласува - за някой, който му обещава хубави работи, които няма да свърши, или да гласува за хора, които са свършили нещо. С други думи - връщаме се на онази стара китайска мъдрост, че „Не е важно дали котката е черна или бяла, а дали лови мишки”, каза още Валери Симеонов.

Лидерът на НФСБ посочи, че свършеното от него и народните представители на НФСБ за по-малко от две години са неща, които всеки може да ги види и да се убеди, че са направени.

Той даде примери с изградената – първа в ЕС, ограда по границата с Турция, с акциите по Черноморието, въвели ред и докарали в държавния бюджет няколкостотин милиона лева допълнително, със защитата на малкия и среден бизнес. С това, че Валери Симеонов и НФСБ първи настояха и започнаха реформа в ТЕЛК-овете. С това, че с действия беше показано как в гетата може да бъде въведен ред. С това, че за първи път от 30 години насам към българските общности в чужбина бе изграден мост и те разбраха, че зад тях може да стои българската държава.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки