Наша гордост: Бургаският маг Йордан Янев-Зайн бе обявен за "Илюзионист на годината"


Наша гордост: Бургаският маг Йордан Янев-Зайн бе обявен за "Илюзионист на годината"
13 Март 2019, Сряда


Негови колеги от занаята ще му връчат купата "Сенко" на 21 март

Автор: Десант

Бургаският маг Йордан Янев-Зайн бе обявен за "Илюзионист на годината". Негови колеги от занаята ще му връчат купата "Сенко" на 21 март в ресторанта на хотел "Аква". От 15 часа е предвидена пресконференция, на която са поканени журналисти от всички медии.

Йордан Янев-Зайн е първият бургаски маг, удостоен с това престижно отличие. Той получава наградата заради своя спектакъл "Вълшебствата на Зайн", който бе представен миналата година в най-големите български градове - Бургас, София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Хасково, Благоевград... под мотото "Остани в България-промени България".

Илюзионистът Йордан Янев-Зайн е носител на редица международни награди, сред които второ място на Балканския магичен фестивал в Белград, Сърбия. Работил е на сцената на цирк "София", с който изнася представления във Виаланд - Истанбул. Зайн прекара две години в  Макао - китайският Лас Вегас, където представи своето сценично шоу в хотела с най-голямото казино в света - "Винийшън".
Носител е на титлата "Артист на месеца" на компанията Сандз, Макао.

Изминалата 2018 година е една от най-забележителните в неговото израстване като илюзионист. Той осъществи една от големите мечти на своя живот и да направи грандиозно магично турне, минало през девет български града.

Зайн успя да покаже, че и в нашата страна чудеса са възможни, че тук младите хора също могат да се реализират, да дадат най-доброто от себе си в професионален план и да бъдат щастливи.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки