BULATSA с валидирана пощенска марка за 50 годишния юбилей


BULATSA с валидирана пощенска марка за 50 годишния юбилей
15 Февруари 2019, Петък


Гостите посетиха оперативната зала и тренажора за обучение, където им беше показано как на практика се обслужва трафика на България

Автор: Десант

Пощенска марка по случай 50-годишнината на BULATSA беше валидирана днес от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков, зам. министъра Димитър Геновски, генералния директор на компанията Георги Пеев и главния изпълнителен директор на „Български пощи“ Деян Дънешки.

Те сложиха печат на изданието, което представлява една пощенска марка в блок на стойност 2 лева в тираж 7 000 броя. Художник е Емилио Бората и от днес може се намери в пощенските станции в страната.

Генералният директор Георги Пеев благодари на всички бивши и настоящи служители на BULATSA и обяви, че дружеството е предприело средносрочни и дългосрочни мерки за осигуряване на необходимия капацитет в българското въздушно пространство. Те са свързани както с инфраструктурата, така и с необходимия човешки ресурс – ръководители на полети и инженери.

Гостите посетиха оперативната зала и тренажора за обучение, където им беше показано как на практика се обслужва трафика на България.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки