Нападателят над курсантите в прохода на Републиката остава зад решетките


Нападателят над курсантите в прохода на Републиката остава зад решетките
16 Януари 2019, Сряда


Задържаният Йордан Пенев е от ромски произход и до момента има над 20 криминални регистрации

Автор: Десант

Районният съд в Казанлък гледа мярката за неотклонение на Йордан Пенев, който преди два дни нападна с брадва курсанти от военния университет на пътя между Гурково и Сливен, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

На свое заседание съдът реши, че Пенев може да се укрие, тъй като няма постоянен адрес и за това остава за постоянно в ареста.

Припомняме ви, че курсанти от Националния военен университет бяха нападнати на 13 януари вечерта докато пътуват в посока от Сливен към Гурково. Автомобилът им "Ауди 80" бил засечен от "Опел Корса". След принудителното спиране, Пенев излязъл от автомобила си и нанесъл удари с брадва по предното стъкло на колата на курсантите. След подаден сигнал на телефон 112 служителите на МВР са издирили и задържали нападателя им.

Задържаният е Йордан Пенев. Лицето е от ромски произход и до момента има над 20 криминални регистрации – множество кражби, сред които кражби с взлом; хулигански прояви, сред които и нанасяне на средна телесна повреда; възпрепятстване на органите на властта и няколко влезли в сила присъди. Има данни, че той е извършител на още 11 престъпления, за които се очаква да му бъдат повдигнати обвинения.

Източник: БГНЕС


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки