Вандалско нападение: Изчегъртаха думата "България" от клуб на НФСБ


Вандалско нападение: Изчегъртаха думата "България" от клуб на НФСБ
30 Октомври 2018, Вторник


От местната организация изцяло застават зад усилията на вицепремиера Валери Симеонов за премахване на порочните практики в социалната система и недопускане на влияние на олигархични структури върху управлението и законодателството

Автор: Доброслав Иванов

Думата България е грозно изчегъртана от табелата на клуба на НФСБ в Сливен. Вандалският акт е извършен вероятно в тъмните часове в събота срещу неделя.

В предходната седмица в Сливен бяха организирани протести с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов и не е изключено чрез тях да е подбуден вандалския акт срещу клуба на НФСБ.

От организацията на НФСБ в Сливен изцяло застават зад усилията на вицепремиера Валери Симеонов за премахване на порочните практики в социалната система и недопускане на влияние на олигархични структури върху управлението и законодателството.

Да изчегърташ единствено България от табелата на нашия клуб е действие, показателно за това що за човек си и какви справедливи искания на майки, деца и унижени и оскърбени прослойки, защитаваш, каза пред телевизия СКАТ областният координатор на НФСБ Доброслав Иванов.

"Искам да отбележа, че протестът в Сливен се водеше и организираше от национален председател на една от извънпарламентарните партии, което разкрива истинските цели на протестърите, които уж защитават майките на деца с увреждания. Това е едно кощунство – пряк резултат от разпространение на омраза, медийно и партийно подкрепено и организирано. Насажданата психоза не цели решаване на конкретния проблем, защото всички цели на режисирания от месеци протест са изпълнени или ще бъдат изпълнени от правителството и народното събрание, включително с предвидените средства в бюджета", допълни Иванов.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки