Депутатите от НФСБ снеха доверието си от Волен Сидеров


Депутатите от НФСБ снеха доверието си от Волен Сидеров
17 Октомври 2018, Сряда


Народните представители от партията вече ще се представляват от заместник-председателите на Националния фронт Валентин Касабов и Борис Ячев

Автор: Десант

Народните представител от "Национален фронт за спасение на Българя" в 44-то Народно събрание обявиха, че снемат доверието си от Волен Сидеров като изпълняващ длъжността председател на парламентарната група „Обединени патриоти“. 

Поводът е поредното нарушение от негова страна на решението на Политическият съвет на Коалиция „Обединени патриоти“ от 11 септември тази година, с което „се одобрява и подкрепя дейността на представителите на Коалицията – членове на Министерския съвет“, подписано от тримата председатели на партиите от Коалицията.

В тази връзка от НФСБ заявяват, че считано от 17 октомври представителите от партията, чийто лидер е Валери Симеонов, ще се представляват от заместник-председателите на Националния фронт Валентин Касабов и Борис Ячев.

"Публичните изявления и поведението на Волен Сидеров в страната и чужбина (вкл. в Русия) по никакъв начин не следва да се обвързват с ПП НФСБ", се казва в разпространената декларация подписана от депутатите Валентин Касабов, Борис Ячев, Христиан Митев, Петър Петров, Славчо Атанасов, Георги Апостолов и Росен Живков. 


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки