В Подвис бавят на българите доставките на дърва за огрев


В Подвис бавят на българите доставките на дърва за огрев
02 Октомври 2018, Вторник


За това се оплакаха жители на населеното място пред депутата от НФСБ Христиан Митев

Автор: Силвия Горанова

Българските жители в сунгурларското село Подвис се оплакват, че са жертва на дискриминация при доставянето на дърва за огрев. Хората платили за дървата още преди юли, а крайният срок за изпълнение на доставката е 31 октомври.

Въпреки, че срокът все още не е изтекъл, местното население е притеснено, че в други селища в община Сунгурларе, където преобладава мюсюлманско население, дървата за огрев отдавна са доставени, но не и в Подвис.

Това бе един от най-сериозните проблеми, които хората поставиха пред народния представител от „Национален фронт за спасение на България“ Христиан Митев, областния координатор на партията Иван Кузманов и общинският съветник от групата на патриотите в Бургас Ивайло Вагенщайн. . Тримата присъстваха на среща с членовете и симпатизантите на НФСБ в Подвис.

По време на разговорите местните хора се оплакаха и от общинската сметопочистваща фирма. Казаните за боклук били прекалено малко на брой, а отпадъците се извозвали нарядко, без никакъв график.

Депутатът Христиан Митев направи официално запитване до кмета на община Сунгурларе Васил Панделиев (избран с гласовете на ДПС).

В писмото си народният представител настоява да бъде уведомен в най-кратък срок в писмена форма, кога ще бъдат доставени дървата за огрев на жителите на село Подвис, които са платени преди близо 3 месеца, както и в останалите населени места на територията на общината, където това не е сторено. Както и какви действия ще бъдат предприети за увеличаване на броя на съдовете за сметосъбиране и създаване на адекватен график за сметоизвозване.

По време на събранието членовете на НФСБ избраха за председател на местната структура Галина Тодорова, а за секретар на организацията – Чанко Чанев.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Приятел на България
03.10.2018 05:39:10
0
1
David Rockefeller speaks about population control.

https://www.youtube.com/watch?v=ClqUcScwnn8

Israel And India To Develop 5G Technology Together

http://nocamels.com/2013/08/israel-and-india-to-develop-5g-technology-together/

Illuminati Depopulation 2030 - 5G Wireless Radiation Agenda 21

https://www.youtube.com/watch?v=jOV09N27ioI

ILLUMINATI RFID Chip Implant in INDIA [Aadhar Card]

https://www.youtube.com/watch?v=FmFeXC_b-Uk
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки