Ще има ли плаж и през тази седмица?


Ще има ли плаж и през тази седмица?
Ключови думи: море, плаж, есен, времето
10 Септември 2018, Понеделник


Вижте какво ще бъде времето през следващите седем дни

Автор: Силвия Горанова

През новата седмица времето над страната ще бъде предимно слънчево, валежи не се очакват. Температурите ще бъдат между 23 и 28 градуса. Така че тези, които са пропуснали да съберат тен през лятото, могат да наваксат през следващите седем дни, когато времето ще е подходящо за плажуване.


Във вторник съществена промяна на времето не се очаква. Остава предимно слънчево и топло, с максимални температури до около 29 градуса, за София около 24 градуса.


В сряда над Западна България ще бъде предимно слънчево, а над Източна ще превалява кратък дъжд, но температурите ще останат летни – между 24 и 29 градуса.


В четвъртък валежи ще има отново предимно в Източна и част от Южна България. Максималните температури ще бъдат между 23 и 27 градуса, за София около 23 градуса.


В петък ще се изясни навсякъде, ще бъде топло и слънчево, температурите ще започнат да се повишават и ще бъдат между 26 и 30 градуса, за София около 26 градуса. В събота и неделя ще бъде топло и слънчево, с летни температури, които ще достигат до 31-32 градуса, за София около 28 градуса.


В категории: Добри Вести

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки