Ръководството на НФСБ провежда в Слънчев бряг разширено заседание


Ръководството на НФСБ провежда в Слънчев бряг разширено заседание
Снимка: Десант
01 Септември 2018, Събота


Намираме се в ситуация на усложнена политическа обстановка – заяви на влизане в залата лицерът на патриотичната партия Валери Симеонов

Автор: Десант

В Слънчев бряг тази вечер се провежда разширено заседание на ръководството на НФСБ, на което трябва да се вземе важно решение за бъдещето на коалицията с ГЕРБ.

На него присъстват председателят на Националния фронт и вицепремиер в настоящото правителство Валери Симеонов и тримата му заместници Данчо Хаджиев, Валентин Касабов и Борис Ячев, регионални координатори на НФСБ, както и народните представители от патриотичната формация в коалицията Обединени патриоти.

Работата на разширеното заседание на Изпълнителния комитет протича доста напрегнато. Симеонов отказа категорично коментар защо пази мълчание вече цяло денонощие за причините, поради които се налага извънредно да събира актива. От вчера се знае само, че той е крайно обиден на премиера Бойко Борисов за взетото от него еднолично решение трима от министрите да подадат оставки.

„Въпросите, които ще обсъдим, са сериозни. Намираме се в ситуация на усложнена политическа обстановка – в началото на започващата есенна сесия на Парламента, в която предстои да се гледат законопроекти, чието бъдеще към момента ни се вижда неясно“, заяви на влизане в залата лидерът на НФСБ.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки