Валентин Радев от Ямбол: Няма нищо тревожно към момента


Валентин Радев от Ямбол: Няма нищо тревожно към момента
26 Юни 2018, Вторник


Поводът на посещението му в този край на България е очакваното влошаване на метеорологичната обстановка

Автор: Янко Георгиев

„Няма нищо тревожно към момента. Засега сме спокойни”. Това заяви министърът на вътрешните работи Валентин Радев, който посети областната дирекция на МВР в Ямбол. 

Припомняме, че той е там по разпореждане на премиера Бойко Борисов. С него е и шефът на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" гл. комисар Николай Николов.

От пресцентъра на МВР уточняват, че поводът на посещението му в този край на България е очакваното влошаване на метеорологичната обстановка, като целта е да се проверят какви превантивни мерки се взимат срещу евентуални наводнения и щети.

„Към момента на територията на цялата страна обстановката е сравнително спокойна. Дъжд вали, но няма нито един сигнал за наводнения. Няма застрашени хора от високи води. Полицията и Пожарната са напълно готови. Хората, свободни от дежурство, са предупредени, и при необходимост са готови в рамките на 30-40 минути да се явят на работа. Кметовете са взели допълнителни превантивни мерки като почистване на шахти, наблюдение на речните корита и нивата на язовирите”, заяви Николай Николов.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки