Първи по рода си поход ще подкрепя традиционното семейство от мъж и жена


Първи по рода си поход ще подкрепя традиционното семейство от мъж и жена
08 Юни 2018, Петък


Декларация ще призове за подкрепа на традиционния брак и християнските семейни ценности, както и за защита на децата от джендър политиките

Автор: Десант

Както вече съобщихме, на 9 юни в пет от най-големите градове на страната ни - София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе ще се проведе първият по рода си за България национален „Поход за семейството“. На него ще се празнуват брака и традиционното семейство, състоящо се от мъж и жена.

В София празничното шествие ще стартира в 14 ч., пред Народното събрание. Местата и началните сборни пунктове в другите градове са както следва: Пловдив - пл. „Аптека Марица", 11:00 ч.; Варна - Сцена  „Раковина", 15:30 ч.; Бургас - пл. „Тройката", 18:00 ч.; Русе - Дом на културата, 17:00 ч.



Очаква се събитието да привлече десетки граждани, подкрепящи традиционния брак и християнските семейни ценности.

Музика, балони, детски смях, хубава българска музика и усмихнати лица се очаква да изпълнят празничното шествие.

Всеки е добре дошъл със своето семейство, близки и приятели. Акцент в Похода в част от градовете ще бъдат двойки, облечени в сватбените си костюми и булчински рокли.

В семейна и приятелска атмосфера, участници в Похода ще изразят своята позиция по важни за обществото въпроси, свързани с брака, семейството и децата.

По време на събитието ще бъде прочетена декларация, адресирана до народните представители с призив за подкрепа на брака и семейството и за защита на децата от джендър политиките.

Предвижда се за финал на събитието да бъдат пуснати десетки балони, с надпис „ЗА семейството от мъж и жена“.

Идеята е на граждански инициативен комитет, подкрепен от неправителствени организации и представители от трите клона на християнството у нас.

Повече информация за провеждането на Похода по градове може да бъде намерена на сайта на инициативата family.bg.

Присъединете се и защитете правата на родителите и бъдещето на децата в България. Всички, които милеят за семейство, род и родина са добре дошли!”, отправят поканата си организаторите.



В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Обикновен българин
08.06.2018 11:34:03
1
0
Исус-Господ е сътворил Адам и Ева-мъж и жена,които са имали деца.Адам да вземе Ева за съпруга е наредил Спасителя Ни.Не може мъж да се жени за мъж и жена да се жени за жена-Битие-Библията.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки