"Нашата вяра" - ново православно списание на Старозагорската митрополия


"Нашата вяра" - ново православно списание на Старозагорската митрополия
22 Май 2018, Вторник


Вижте какво съдържа първият му брой

Автор: Десант

С благословението на Негово високопреосвещенство Старозагорския митрополит Киприан Старозагорска св. митрополия започна издаване на ново православно списание - "Нашата вяра", съобщаватт от Светия синод.

В първия брой на новото издание, читателите ще се запознаят със значението, смисъла и историята на празника Петдесетница. Ще видят Старозагорския митрополит в светлината на диригентството и музиката, както и ще се запознаят с живота на блаженопочившия митрополит Панкратий.

"След издаването на детското списание "Божествени искрици", и огромния интерес към него решихме, че не само децата, но и възрастните хора се нуждаят от духовна просвета във времето, в което живеем днес: време на липсващи духовни ценности, време на постепенно забравяне на най-ценното, най-нужното за всеки един човек - вярата в Бога", изтъква в увода на първия брой на списанието митрополит Киприан.

Той пожелава още и това, което открият на страниците на новото списание, да бъде полезно за всички, които ще се докоснат до него. Изданието ще излиза четири пъти годишно и ще бъде безплатно.


В категории: Добри Вести , Духовни средища

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки