Русенки ще могат да гледат театър на Осми март само срещу 2 лева


Русенки ще могат да гледат театър на Осми март само срещу 2 лева
Снимка: ДТ "Сава Огнянов" - Русе
07 Март 2018, Сряда


Промоционалната цена на билетите е подарък за дамите по случай празника им от Драматичен театър „Сава Огнянов” в дунавския град

Автор: Десант

По случай 8 март Драматичен театър „Сава Огнянов” – Русе подарява на всички дами промоционална цена на билети за премиерния си спектакъл „Сблъсък”. В деня на жената от 19 ч. представителките на нежния пол ще могат да гледат постановката само срещу 2 лева. 

"Сблъсък" е нова българска драма, написана от Магда Борисова. Пиесата се поставя за първи път на сцена и в страната.

В нея се разказва за две жени, които преживяват катастрофа и остават заклещени в колата си. Изпълнената с напрежение постановка разкрива пред публиката отговорите на въпросите: Какви ли  ще са последствията от този сблъсък? Какво още виси на ръба освен двете жени? Ще оцелеят ли и какви сблъсъци са избягвали до момента? Какви ли тайни крият една от друга и ще станат ли неизказаните истини причина за раздор?

Авторката - Магда Борисова, е израснала в МДТ „Константин Кисимов” покрай майка си Бисера Дживодерова – дългогодишен драматург в търновския храм на Мелпомена. Сега Магда е драматург във Варненския театър „Стоян Бъчваров”, а нейните пиеси се радват на голям успех, изтъкват от русенския храм на Мелпомена.


В категории: Новини , Духовни средища

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки