Поредна агресия над деца в детска градина взриви общественото недоволство


Поредна агресия над деца в детска градина взриви общественото недоволство
01 Февруари 2018, Четвъртък


Потърпевши са малчуганите от ОДЗ "Брезичка" в Бургас

Автор: Десант

Ужасяващите кадри, които родители тайно са заснели вчера в група "Мики Маус" на бургаската детска градина "Брезичка", взриви социалните мрежи. Видеото показва как учителките там размахват пръчка, шляпат малчуганите и ги наричат "тъпунгери" и "лигльовци".

Жената, която държи пръчката, се казва Светла Петрова и е старши учител, а другата, която крещи и блъска децата, е дългогодишната учителка Милена Иванова. 

Кметът на Бургас Димитър Николов обяви, че още днес виновните ще бъдат уволнени, а за случая ще бъде сезирана и прокуратурата.

Местните медии цитират шокираната от случилото се директорка на детското заведение Събка Недева, която информира, че спешно се свиква Педагогически съвет, който да реши какви мерки ще бъдат взети. Ще има и родителска среща.

Вече стана ясно, че едната от даскалиците, упражнявала агресия върху децата - Милена Иванова, е подала молба за напускане. Но родителите настояват и Светла Петрова също да бъде освободена.   

От общината коментират, че до момента в морския има към 4 детски градини с монтирани камери за видеонаблюдение. След инцидента най-вероятно камера ще бъде поставена и в ОДЗ "Брезичка".


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки