Валери Симеонов: Пак ще има паднали огради заради природни стихии


Валери Симеонов: Пак ще има паднали огради заради природни стихии
Снимка: bTV
12 Януари 2018, Петък


Съоръжението обаче веднага се възстановява и по-важното е, че в последните три седмици няма нито един минал през оградата,изтъкна вицепремиера в студиото на „Тази сутрин”

Автор: Десант

Допълнителните 100 млн. лв., които премиерът Бойко Борисов одобри за повишаване на полицейските възнаграждения, не са съгласувани с Патриотите, обяви в студиото на „Тази сутрин” по Би Ти Ви вицепремиерът Валери Симеонов. 

По думите му, във вторник предстоят обсъждания между коалиционните партньори. Полицейските протести той нарече рекет и добави, че даването на тези пари е „наливане на вода в каца без дъно”.

„Има достойни служители на МВР, но трябва да се направят промени, за да бъдат ефективно използвани парите" - заяви той.

Вицепремиерът добави, че иначе е спокоен за коалицията.

Той е категоричен, че установяването на НФСБ на „Раковска” 134 не е подарък. „Вчера влязохме в тези помещения, които ни се предоставиха. В плачевно състояние са, не е правен ремонт”, коментира лидерът на патриотичната формация и сподели, че за него сградата е знакова, защото е сред първите основатели на СДС в Бургас.

По повод нова снимка, показваща Елена Йончева при срутен участък от ограда при турската граница, Валери Симеонов заяви, че районът е със силно пресечен терен и там често върлуват природни стихии. „В периода на големи дъждове има паднали участъци - виждате ли какво се е съборила, каква стихия е. Наклоните са стръмни - почти 60-градусови, и това, което се вижда, са маса от дървета и камъни, които са срутили оградата”, описа той въпросната фотография. 



Той бе категоричен, че там, където оградата се събаря от такива природни намеси, тя се възстановява незабавно. По-важното е, че на такива места има денонощна ограда, което Йончева услужливо е пропусналада спомене.

Когато вятърът събори керемидите от една къща, собственикът й просто трябва да ги нареди отново - образно коментира ситуацията зам.-министър председателят.

Вицепремиерът уточни, че в последните три седмици няма нито един минал през оградата. Той изказа мнението, че това е не само заради съдействието на турските власти, но и заради натрупания опит от полицаите.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки