Майката на застреляния Боби в Нови Искър с нова информация за трагедията (Обновена)


Майката на застреляния Боби в Нови Искър с нова информация за трагедията (Обновена)
03 Януари 2018, Сряда


Жената позвънила на сина си малко след полунощ на Нова година, но убийците отхвърлили обаждането й

Автор: Десант

Обадих се на сина си в 00,10 ч. на Нова година и някой ми затвори. След това вече телефонът му беше изключен. Това разказва Стефка, майка на убития в Нови Искър Боби, съобщава "24 часа".

Боби бе застрелян заедно с приятелката си Нанси, с доведените й баща и брат Недялко и Георги, както и баба й.

Майка й Кети пък бе убита и захвърлена в кладенец край градчето. С нея жертвите на жестокото престъпление стават 6.

"Синът ми е убит професионално с един куршум между очите и два или три в тялото. Бащата на Нанси е прострелян над 10 пъти", разказва майката на Боби.

Синът й трябвало да е на новогодишно парти при приятел, но в последния момент променил плановете си без да уведоми семейството си. Убиецът е професионалист и дори е почистил в къщата, обяснява пък бабата на момчето Корнелия. И двете жени казват, че полицията не им дава информация за случая.

Според тях причина за зверското убийство са родителите на Нанси, които те не познавали. След убийството двете жени не смеят да влязат в стаята на момчето, защото се разплакват при спомена за него.

Категорично става въпрос за шесторно убийство. Изключвам версията за самоубийство на някого, заяви следовател номер едно и зам. главен прокурор Борислав Сарафов. Оръжието на престъплението не е намерено. А оръжието на самоубийството обикновено е на мястото, когато някой се самоубие, добави Сарафов.

Съзнаваме отговорността на това, което ще кажем, работим по множество версии, допълни той. Това потвърди и главният секретар на МВР Младен Маринов. Полицията основно проверява дейността на убития Неделчо Юнаков, който се е занимавал с кухи фирми, които чистят ДДС, каза той.

И към момента продължава оглед в къщата, търсят се още следи от оръжието, гилзи, както и биологични следи.

Пред сградата на СДВР представители на МВР и прокуратурата оповестяват в момента подробности във връзка с извършено тежко криминално престъпление. Очаквайте подробности.


В категории: Новини , Разследвания

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
наблюдаващ
16.01.2018 07:26:07
0
0
Нали уръжието беше малокалибрено,а Ангелов е уж самоубилсе с Берета ,а дали семейството и П.Христов имат нещо общо убити и в двата случая професионално и май май скорпиона е играл и на двете места,но няма да кажете истината Защо.Росен ви беше удобен за прикритие.Ясно е
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки