ДПС с поредна нагла провокация по Коледа: Ето какво всъщност искал да каже Ахмед Доган (Обновена)


ДПС с поредна нагла провокация по Коледа: Ето какво всъщност искал да каже Ахмед Доган (Обновена)
Снимка: бТВ
24 Декември 2017, Неделя


Стана практика етническата партия да скандализира обществото точно по време на най-светлите християнски празници

Автор: Десант

Ахмед Доган е бил погрешно разбран от Бойко Борисов и Цветан Цветанов, заяви в Млечино председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, цитиран от сайта „Родопи 24”.

Посланието на Доган било, че само партия ДПС е готова да управлява страната, но само това не било достатъчно. Трябвало да се разбере, че БСП не е готова да стане сателит на етническата партия, а не, че ГЕРБ е незаменима, са пояснили депутати от ДПС, които заедно с Карадайъ са на възпоменателен митинг в селото.

Погрешно било тълкуванието, че Доган казал едва ли не, че само Бойко Борисов може да управлява, обяснява Карадайъ, за да не остане никакво съмнение какво е искал да каже неформалният лидер и бос на икономическата групировка, наречена Движение за права и свободи.

Припомняме, че преди година, пак по време на коледните празници, от ръководството на ДПС зовяха за „възмездие” заради т.нар. „възродителен процес”.

През 2015 г. пък дългогодишната дясна ръка на почетния председател на движението Ахед Доган - Лютви Местан, беше изключен от редиците на движението именно около Коледа.

Ето какво каза Карадайъ днес:

„Гответе се да управляваме държавата, но подготвени, а не като тези.  Премиерът направи грешен прочит на анализа на почетния председател Ахмед Доган на Коледното тържество.
Господин  Доган каза, че не сме готови да управляваме по изискванията на днешното време, но ние си знаем и затова се подготвяме. А, един, който заема длъжността премиер днес, направи погрешен прочит на този анализ. Осем години държавата върви по инерция. Ние, не сме готови, но се подготвяме, Борисов дори не знае, че не е готов.“


Не сме казали и това, че няма да има вот, обясни още той.

„Напротив има решение на Централния съвет на ДПС и докато има фашисти и националисти във властта, не вот, а ще има вотове. А  господин Доган в своя анализ ясно подчерта, че има една граница, която не трябва да се прекрачва. Но никой не е казал, фашисти и националисти да останат в властта. Доган не е  казал, че няма да има вот.“


В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Приятел на България
25.12.2017 02:43:47
0
0
VO CENTAR Dali Bejli ke ja vrati VMRO na vlast!?

https://www.youtube.com/watch?v=yx-NlVNpdAg

Гледайте този Ефтов как си излага че е сръбски агент. Използва "у" вместо "македонската" дума "во". Защо обаче не нарича предаването си "У центар"?
"Сърбинът", всъщност торлашкият сърбизиран българин Иван Стоилкович не знае как по-незабелязано да направи слалом между подкрепата си за Русия и предателството към нея: според него нямало никакво руско влияние в "Македония" (минут 57:40 и след това, особено след 59:00)
Гледайте как манипулира Ефтов (58:30 минута): Заев знаел от приятели че Русия ще се опитва да го свали от властта, както беше направила с Джуканович в Черна Гора, подвеждайки че Заев имало високопоставени руски приятели, когато всъщност най-вероятно става дума за черногорски приятели или приятели от "македонското" или, може би, българското разузнаване.
Това че Русия иска БЮРМ да бъде транзитна страна на Турски Поток няма никакво значение.
Ако Ефтов е прав то вие сте загубили подкрепата на САЩ при отношенията с БЮРМ и американците ще върнат ВМРО на власт. Може би не съм разбрал правилно, може би това е wishful thinking-ът на Ефтов.
Внимавайте! България трябва да продължи с про-американската си външна политика но това не е достатъчно. Ако нямате подкрепата на албанците и гърците най-вероятно няма да успэте да се присъедините с БЮРМ. Сърбия, Русия и Турция ще направят всичко възможно това да не стане но подкрепата на албанците и гърците може да бъде спечелена. Това очевидно означава подялбата на БЮРМ с албанците. Що се отнася до гърците: трйбва да напълно да се откажете от териториалните претенции към Гърция и също да проведе анти-сръбска пропаганда сред тях. Знае се че крайната цел на Сърбия е да завоюва БЮРМ, Черна Гора а и цялата Егейска Македония.
Също така България да се съгласи с Гърция че думата "Македония" няма как да бъде използван при решаването на спора за името, включително и като съставен елемент: например "Нова Македония" няма как да бъде приемнливо за България защото една независима (ключова дума "независима") страна с името Македония (макар и с пълното име Нова Македония) би могла в бъдеще да предяви териториални претенции към Пиринска "Македония", с "аргумента" че тази българска територия също е нова за разлика от Егейската Македония която е стара, тоест географически първоначална и че там живеят етнически "(ново)македонци".
Гледайте глупакът сърбин както се отнася към гърците, уж съюзници на сърбите (1:02:18): министърът на външните работи на БЮРМ вместо да брани интересите на "Македония" бил ги предал на България и Гърция!!! Тоест сърбинът взема анти-гръцка позиция!!!
Интересно е и че този Васко Ефтов (и презимето и името са гръцки, нали? чисто езиковедски казано) пренебрегва кирилицата. Всъщност в БЮРМ кирилицата е много по-малко използвана отколкото в България, въпреки че "македонистите" казват че Св. Св. Кирил и Методий били "етнически македонци".
1
Приятел на България
25.12.2017 02:30:30
0
0
А вие какво очаквате? Уведомявайте ЕС за поведението на българските турци, какъвто и да означава "турци". Всъщност истинските турци са жителите на Туркменистан. Съставете и вие нещо като турксата книга "Национализмът в България".
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки