Валери Симеонов: Борисов саботира предложението за промяна на концесията в Банско


Валери Симеонов: Борисов саботира предложението за промяна на концесията в Банско
Вицепремиерът показа в студиото снимки на огромни километрични опашки пред лифта в Банско. Кой чужденец ще иска да дойде отново на курорт тук, след като мине през тези неуредици, зададе риторичен въпрос той
14 Декември 2017, Четвъртък


Премиерът предупредил с есемес зелените, че казуса „Банско“ ще бъде отложен и няма да се разглежда в МС, преди да съобщи решението си за това пред коалиционните си партньори, каза вицепремиерът и лидер на НФСБ

Автор: Десант

„Не виждам съдействие на Борисов по отношение реализацията на втори лифт. Премиерът компроментира и саботира моето предложение за промяна на концесията в Банско. В Програмата за управление пише, че трябва да се развива туризма, да се насърчават инвеститорите, а това са текстове, които не се изпълняват, а се саботират.“ Това заяви в студиото на КОД 11-13 по BiT вицепремиерът по икономическата и демографска политика и лидер на НФСБ Валери Симеонов.

„Разбрах, че Борисов е пуснал есемес на Тома Белев в 10,00 часа, непосредствено преди заседението на Министрески съвет, че точката за концесията ще бъде отложена. И събралите се на сбирка пред Парламента две семейства, веднага се похвалиха във Фейсбук. Получих съобщение за това преди Борисов да обяви пред коалиционните си партньори решението си“, заяви още Валери Симеонов.

„Втори лифт няма да има поради несъгласие на Бойко Методиев Борисов. Сега аз сядам и мисля до 28 декември, когато ще има отново заседание на Министерски съвет. Всичко е възможно да стане до дотогава“, категоричен бе Валери Симеонов. Той добави, че след това „изработване“ не иска, поне известно време, да вижда премиера.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки