Нова приемна на МВР ще бди за реда в пловдивската „Шекер махала"


Нова приемна на МВР ще бди за реда в пловдивската „Шекер махала"
13 Декември 2017, Сряда


Лентата преряза вицепремиерът Валери Симеонов, от който българските семейства в циганското гето потърсиха съдействие срещу безчинствата на мургавите си съкварталци

Автор: Десант

Заместник министър-председателят Валери Симеонов откри новата приемна на трето РУ „Полиция“ при ОД на МВР – Пловдив на ул. „Дилянка“ в Шекер махала. Вицепремиерът преряза лентата на приемната заедно с кмета Иван Тотев и областния управител Здравко Димитров.

Припомняме, че именно към Валери Симеонов се обърнаха с молба за съдействие българските семейства от кв. "Тодор Каблешков", пропищели от буйните си съседи от циганската махала.

Още едно изпълнено обещание на правителството и местната власт. Постоянното полицейско присъствие ще намали престъпността и закононарушенията, от които се оплакаха местните хора" - написа в профила си във "Фейсбук" вицепремиерът.

На откриването на новата приемна на МВР присъстваха също кметът на район „Северен“ Ральо Ралев, заместник-директорът на ГД „Национална полиция“ – Константин Димитров, директорът на Областна дирекция на МВР - Пловдив – Атанас Илков и началникът на Трето районно главен инспектор Никола Симов.



Сградата струва 35 000 лева на общинския бюджет. В нея ще се редуват на дежурство трима полицаи, които ще следят за спокойствието на гражданите.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки