КУРИОЗ! БДЖ раздава извинителни бележки заради закъснели влакове


КУРИОЗ! БДЖ раздава извинителни бележки заради закъснели влакове
Снимка: zapernik.com
20 Ноември 2017, Понеделник


Половин Перник днес не е на работа заради паднало върху жп релсите дърво

Автор: Десант

Хиляди перничани – на практика всички, които пътуват за работа от Перник за София с влак, днес не можаха да стигнат до работните си места. Нито един сутришен трен не успя да стигне до столицата заради прекъсната от паднало дърво контактна мрежа на БДЖ в района между гарите Горна Баня и Владая, съобщава zapernik.com. 

Жителите на миньорския град стоят по гарите и чакат вече над 4 часа да дойде алтернативен транспорт, с който да бъдат откарани. От централата на БДЖ пуснаха прессъобщение до медиите, че е създадена организация за извозване на пътниците с автобуси. Хората по пероните обаче не са видели нито един такъв рейс.

Около 9 часа сутринта започна пренасочването на влакове през гара Волуяк, която е доста отдалечена от столицата. Дори всички влакове да тръгнат до 10 часа, ще пристигнат в София най-рано в 12 часа на обяд. Така човек, тръгнал на работа в 5 часа за първа смяна, може да стигне за втората смяна. 

От ж.п. гарите, където има паркирани влакове – Перник, Разпределителна и Драгичево, дават извинителни бележки на пътниците, както и на учениците, които ползват БДЖ, за да отидат на училище в София!



В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Петйо
27.11.2017 07:39:07
0
0
Фалшива новина! Не БДЖ а НКЖИ и малките деца правят разлика.
1
Анна Генкова
24.11.2017 21:49:59
0
0
Крайно време малко да се запознаете коя длъжност е към БДЖ или НКЖИ . Пишете “ КУРИОЗ! БДЖ раздава извинителни бележки заради закъснели влакове“ . Само да ви обясня , че от снимката се вижда печат и подпис на началник гара който работи към НКЖИ . Затова помислете, че тази новина , както и други не са истина.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки