На шведът, ритал камериерка в "Слънчев бряг", му се размина само с глоба


На шведът, ритал камериерка в "Слънчев бряг", му се размина само с глоба
Снимка: Дарик
26 Септември 2017, Вторник


Това решиха днес магистратите в Несебър

Автор: Десант

С глоба от 4500 лева се отърва шведът Ралф Сундберг, който срита камериерката Диана Петкова в "Слънчев бряг". Той ще трябва да плати и  583,83 лева разноски по делото и 30 лева за преводач.

Това решиха магистратите от Районния съд в Несебър, които днес определиха наказанието за скандалната му постъпка от това лято.

Присъдата произнесе съдия Йорданка Майска-Иванова, която постави под съмнение изразеното от Сундберг разкаяние, но все пак уточни, че чужденецът е освободен от наказателна отговорност.

Според нея, действията му показват липса на човешко отношение, при това шведският турист се опитал да прикрие извършеното от него зад алкохолното опиянение, в което е бил по време на случката.

Кадрите как той брутално рита без никаква причина в главата потърпевшата, които бяха публикувани в социалните мрежи след случката през юни, предизвикаха огромна вълна от възмущение срещу своеволието на чужденеца.

Със сегашното си решение несебърският съд отменя и наложеният домашен арест на шведа. Последните няколко месеца той прекара в самостоятелен апартамент в хотелски комплекс в „Слънчев бряг".


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки