Заловиха сръбската врачка, отмъкнала с измама 16 бона от доверчива селянка


Заловиха сръбската врачка, отмъкнала с измама 16 бона от доверчива селянка
Снимка: karlovo.tv
18 Септември 2017, Понеделник




Автор: Десант

Криминалисти от РУ на МВР в Хисар са арестували сръбската циганка Митка Люцканова, която отмъкна с измама 16 хиляди лева от 68-годишната Мария Б. от село Житница, съобщи Карлово ТВ.

25-годишната мошеничка в момента е в ареста.

Както разказва карловската ефирна медия, ромката поискала чаша вода от наивната жена. После казала, че над дома й тегне черна магия и няма да се оженят внуците й. Единият от тях щял да бъде върнат в ковчег от чужбина.

По настояване на самопровъзгласилата се за Касандра измамничка, Мария кандисала врачката да развали тегобата над рода й, като броила 16 бона, за да стане работата. Увила пачките в престилка си и по указание на мургавата вещерка, ги стискала силно един час, без да ги пуска.

После отишли до реката да хвърлят „магията", при което циганката успяла да замени парите с вестници, след което офейкала.

Измамницата била закопчана в село Мененкьово, където живее с цялата си рода. Тези роми са известни с ловките си ръце и се продават в целия свят именно за крупни кражби и измами. Носят огромни печалби на фамилиите си, обясняват разследващи в ефира на Карлово ТВ .


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки