От БДЖ пускат предварителна продажба на билети за Деня на Независимостта


От БДЖ пускат предварителна продажба на билети за Деня на Независимостта
Снимка: БДЖ
11 Септември 2017, Понеделник


Държавният жп превозвач предвижда също да осигури и допълнителни вагони за почивните дни около празника

Автор: Десант

За удобство на всички, които предвиждат да пътуват с влак по време на почивните дни около 22 септември – Деня на Независимостта на България, „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове, съобщиха от държавните железници.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети и седящи места за бързите влакове е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди. 

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места за Деня на Независимостта ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната от днес, 11 септември, до 24 септември.

Клиентите на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси и гишетата „Информация” в железопътните гари, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.

За почивнитените дни „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД предвижда също да осигури и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки