Пътуващите с БДЖ до Бургас и Варна през Пловдив ще се прехвърлят и на автобуси


Пътуващите с БДЖ до Бургас и Варна през Пловдив ще се прехвърлят и на автобуси
01 Септември 2017, Петък


До 20 октомври влаковете няма да могат да се движатот Града на тепетата до Стара Загора

Автор: Десант

От 4 септември до 20 октомври предстоят временни промени в движението на всички влакове, които преминават в участъка между гарите Пловдив и Стара Загора. Реорганизацията се налага заради извършването на  строителните дейности за изпълнението на мащабен проект на ДП „Национална компания железопътна инфраструктура" за „Рехабилитация на железопътната линия Пловдив-Бургас, Фаза 2", обект: „Рехабилитация на железопътен участък Скутаре – Оризово", информират от БДЖ.

През този период всички бързи влакове, които преминават в участъка между Пловдив и Стара Загора, ще се движат през Димитровград. Тези влакове пътуват по направленията София-Варна-София, София-Бургас-София и Пловдив-Варна-Пловдив.

За клиентите на националния железопътен превозвач ще бъдат осигурени автобуси за превоз на пътниците между гарите Пловдив и Оризово.

От железниците предупреждават, че заради качването в рейсове, няма да бъде възможен превозът на велосипеди и домашни любимци.

Въведени ще бъдат и промени в разписанията на влакове, които се движат в съседни направления на ремонтирания участък, с цел да се осигури регулярно придвижване и осъществяване на връзки с други влакове.

Информация за промените в разписанията на влаковете, както и за разписанията на автобусите, ще бъде поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ” ЕАД (www.bdz.bg).


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки