Снукър легендите Рони О‘Съливан и Стивън Хендри ще мерят сили на български терен


Снукър легендите Рони О‘Съливан и Стивън Хендри ще мерят сили на български терен
30 Август 2017, Сряда


Вижте кои четири наши града ще бъдат домакини на тяхното шоу турне

Автор: Десант

В края на летния сезон снукър легендите Рони О‘Съливан и Стивън Хендри ще изиграят общо четири срещи в България.



Седемкратният световен шампион Стивън Хендри ще премери сили с петкратния световен шампион Рони О‘Съливан първо в зала „Колодрум“ в Пловдив на 5 септември. На следващия ден, 6 септември, те ще застанат един срещу друг в столичната зала „Универсиада". На 7 септември двамата майстори на щеката ще акостират  в зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта.във Варна. А финалът на тяхното шоу турне у нас ще е в Летния театър на Бургас на 8 септември.

В морския град Рони О‘Съливан и Стивън Хендри ще играят за първи път в кариерата си в подобни условия на открито. За целта ще бъде доставена и сглобена професионална маса за снукър, която тежи тон и половина. Публиката ще може да наблюдава детайлно развоя на събитията чрез големи видеоекрани. Срещата ще е във формат 6 от 11 фрейма. Всеки играч ще има по 30 секунди за удар, което гарантира една добра динамика.

Цените на билетите за снукър двубоите на звездите варират от 40 до 150 лева. Закупилите най-скъпите билети естествено ще имат най-добро местоположение спрямо снукър масата. Тези, които за платили по 150 и 100 лева за вход, ще получат картичка с автограф от двете легенди.

Припомняме, че през есента на 2015 г. в столичната зала "Универсиада" също се състоя демонстративен мач между Рони О'Съливан и Джими Уайт.




В категории: Новини , Спортен дух

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки