Стоянка Мутафова избра да се лекува в Бургас преди да излезе на сцената във Варна


Стоянка Мутафова избра да се лекува в Бургас преди да излезе на сцената във Варна
Снимка: Университетска болница „Дева Мария“
26 Август 2017, Събота


От известно време госпожа Стихийно бедствие има здравословен проблем, заради който периодично минава профилактични прегледи и манипулации при специалисти.

Автор: Десант

Стоянка Мутафова избра бургаската университетска болница „Дева Мария“ в Бургас за лечебно заведение по време на своята ваканция в Поморие. Легендата на българския театър от известно време има здравословен проблем, заради който периодично минава профилактични прегледи и манипулации при специалисти.

Няколко дни здравето на госпожа Стихийно бедствие бе внимателно следено, за да може в неделя звездата да се яви пред своите почитатели във Варна в едноименния спектакъл. Специални грижи за нея положи д-р Галин Желев, който по думите на легендарната актриса притежава и изключително чувство за хумор.

В университетска болница „Дева Мария“ е разработен специален протокол за действие при посещение на популярни лица, за да  бъде избегнато изтичането на информация както за тяхното присъствие, така и за тяхното състояние. Екипът, който се грижи за комфорта на пациента, спазва пълна конфиденциалност, а информация се подава само след изрично съгласие, както в случая с родната кралица на смеха.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки