Бургаската туристическа камара: Искаме нормална обстановка за развитието на туризма в района


Бургаската туристическа камара: Искаме нормална обстановка за развитието на туризма в района
25 Август 2017, Петък


Организацията подкрепи подписката на клуба на хотелиерите в Слънчев бряг да се спазват съществуващите наредби, уреждащи тишината и спокойствието

Автор: Десант

И Бургаската регионална туристическа камара (БРТК) подкрепи подписката на клуба на хотелиерите в Слънчев бряг да се спазват съществуващите наредби, уреждащи тишината и спокойствието в най-големия туристически комплекс Слънчев бряг.

„Ние подкрепяме искането на нашите колеги за създаване на една нормална обстановка за развитието на туризма в района Равда, Несебър, Слънчев бряг, Свети Влас, Обзор. Предложението е за спазване на тишината и покоя от 23 часа вечерта до 6 сутринта“, коментира пред бургаския вестник "Черноморски фар" председателят на БРТК Иван Иванов.

По думите му десетки фирми в момента се подписват под това искане, което ще бъде изпратено до всички заинтересовани държавни структури. Те се позовават на Закона за туризма и на Наредба N 2 на Община Несебър.

УС на туристическата камара реши до края на месеца или най-късно до края на първата десетдневка на септември да се подготви работна среща с вицепремиера Валери Симеонов по предварително заявени теми, касаещи наболели въпроси в бранша.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки