Лъскаво червено атракционно влакче вози на Зелено пътешествие до "Тюлбето"


Лъскаво червено атракционно влакче вози на Зелено пътешествие до "Тюлбето"
Снимка: zakazanlak.bg
18 Август 2017, Петък


В Казанлък вече се готвят за предстоящите Празници в Долината на тракийските царе

Автор: Десант

Атракционно туристическо влакче ще пътува до парк „Тюлбето" в Казанлък, в навечерието на 12-те Празници в Долината на тракийските царе, чиято кулминация ще е на 25, 26 и 27 август. 

От местната община съобщават, че цената пътуването е 1 лв., като за деца до 7-годишна възраст забавните разходки са безплатни, но задължително – с придружител. Тренчето ще се движи всеки ден от 10 до 12 ч. и от 14 до 20 ч.

Първите желаещи да разгледат „в движение“ Казанлък и "Тюлбето", където се намира легендарната Казанлъшка гробница, имаха възможност да се повозят още в деня на Голяма Богородица, съобщават от Пресцентъра на Община Казанлък.

Влакът за "Тюлбето" или познатото червено влакче очаква своите посетители на площад „Севтополис“. Разходката преминава през центъра на Казанлък, за да достигне до парк „Розариум“ и спирката зад Музея на розата. Маршрутът продължава към „Фитковото колело“ – Младежкия дом – спирка на Тюлбето, и покрай Кооперативиня пазар и обратно към площад „Севтополис“.

В парк „Тюлбето“ електромобилът предлага  Зелено пътешествие. Малкото влакче е композирано в сенчестата част над детската площадка до скулптурата на „Мечката“.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки