Бойко Борисов подкрепи действията на Валери Симеонов


Бойко Борисов подкрепи действията на Валери Симеонов
Снимка: Правителствен пресцентър
17 Август 2017, Четвъртък


„Законът е такъв, че не позволява да има шум след 23 ч.", категоричен е министър-председателят в първото си официално изказване за проверките на заместника си

Автор: Десант

Министър-председателят Бойко Борисов подкрепи действията на Валери Симеонов. По повод протестите в Слънчев бряг, провокирани от проверките на вицепремиера, премиерът заяви: „Законът е такъв, че не позволява да има шум след 23 ч.".

По думите му, цитирани от Агенция „Фокус", той е говорил с Валери Симеонов, който му съобщил, че за 2 от заведенията има жалби - за едното 10, за другото около 20. 

„Той си действа в рамките на правомощията и в рамките на това, което пише в закона“, категоричен е Борисов за действията на вицепремиера.

Министър-председателят смята, че този дебат трябва да се пренесе в парламента, да се чуят тези, които са „за" и „против" високите децибели в курортите.

Това е първото официално изказване на Борисов по темата, откакто са започнали проверките. Изявлението му е в отговор на призивите на организираните босовете край морето хора от персонала на хотели и заведения, които скандираха вчера „Бойко, спаси ни от Валери!".


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки