Патриотите предадоха на Главчев 10 хиляди подписа в защита на битите в Асеновград


Патриотите предадоха на Главчев 10 хиляди подписа в защита на битите в Асеновград
Снимка: Пресцентър „Обединени патриоти"
12 Юли 2017, Сряда


Председателят на парламента ще свика спешно всички комисии, които имат отношение и биха могли да се ангажират със случая

Автор: Десант

Народни представители от "Обединени патриоти" се срещнаха днес с председателя на 44-тото Народно събрание Димитър Главчев.

Заместник-председателите на групата на ОП Искрен Веселинов и Валентин Касабов, секретарите Юлиан Ангелов и Борис Ячев, както и проф. Станислав Станилов внесоха подписката, която родителите на битите в Асеновград деца връчиха неотдавна на патриотите.

Председателят на парламента се ангажира да мобилизира и да свика спешно всички комисии, които имат отношение и биха могли да се ангажират със случая.

Събраните подписи са над 10 хиляди. Исканията на подписката са за справедливо и бързо възмездие за всички виновни за побоя над децата и треньорите; подсигуряването на въоръжена охрана на язовир „40-те извора“; хората с тежки криминални присъди да не бъдат освобождавани предсрочно и всички да са равни пред законите на България.

Припомняме, че преди дни вицепремиерът Валери Симеонов се срещна с асеновградчани и пое ангажимент исканията им да бъдат изпълнени. За голяма част от тях вече са намерени решения. Засилено е например 24-часовото полицейско присъствие в циганския квартал. Започнати са и процедури по премахването на незаконните постройки в него. Въведена е забрана за ползването за къпане на водоема „40-те кладенеца“. 


В категории: Новини , Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки