Патриотите: Погазването на обществения ред е следствие на милионите, потекли в джобовете на грантаджиите


Патриотите: Погазването на обществения ред е следствие на милионите, потекли в джобовете на грантаджиите
Снимка: Dnes.bg
30 Юни 2017, Петък


От години те защитават пламенно всякакво циганско своеволие, за да приберат с потни ръчички поредния долар от съмнителни фондации, вменяващи ни вина за това, че се опитваме да въведем ред в собствената си държава

Автор: Десант

От парламентарната трибуна днес народният представител доц. Милен Михов прочете декларация от името на ПГ на "Обединени патриоти", по повод събитията от последните дни в Асеновград.



Както припомнят патриотите, напрежението там бе провокирано от "безчинството на самозабравила се група цигани, която арогантно и „с особена дързост“, според обвинението на прокуратурата, нападна с колове, камъни и лопати български деца, спортуващи в язовира над града".

"И ако случилото се край язовира е ужасяващо дързък инцидент, то последвалото сбиване пред болницата в града, където озверяла тълпа от около 150 цигани се саморазправя с вече пострадалите деца и техните родители пред очите на 6 служители на реда, е нагло, цинично и брутално демонстриране на безнаказаност" - категорични са от "Обединени патриоти".

В декларцията на патриотите се изтъква още: „Циганите от квартал „Лозница“ в Асеновград показаха ясно, че живеят в паралелна държава. Че нямат страх от закона и, че за тях важат единствено правилата на техния племенен ред.

Тази нагла проява на насилие е следствие на вече 30-годишната политика на държавата по даване на безгранични права на тази етническа група без да им бъдат вменявани задължения.

Това цинично погазване на обществения ред е следствие и на милионите левове, потекли в джобовете на всякакви грантово-либерални организации, които от години защитават пламенно всякакво циганско своеволие, за да приберат в края на месеца с треперещи, потни ръчички поредния долар от съмнителни фондации, които се опитват да ни вменят вина за това, че се опитваме да въведем ред в собствената си държава".

Патриотите припомнят, че преди 10 години в квартал „Моленбек“ в европейската и белгийска столица Брюксел, държавата се оттегли от гетото и там не влизаше полиция. В следствие на това, населението там се радикализира и либералната европейска толерантност се взриви на летище „Завентем“ на 22 март 2016 г.

„Напомняме, че българската държава се е оттеглила от гетата в България и кълновете на радикалния ислям са поникнали в махалите на Пазарджик, Пловдив и Асеновград… Делото за радикален ислям се точи вече години и присъдите са неадекватно ниски" - изтъкват от ОП.

В декларацията им се заявява: „С оглед на всичко дотук ние, като част от управляващото мнозинство, заявяваме категорично, че ще вземем всички необходими мерки и с необходимата твърдост ще гарантираме обществения ред. Ще насочим всички усилия на държавата, за да спрем безчинствата на всички онези граждани, които с „особена дързост и цинизъм“ се саморазправят по улиците на българските градове и села.

Държавата трябва да предприеме всички действия по премахване на незаконните къщи в махалата в Асеновград, а и навсякъде другаде и да изсели всички онези хора, които нямат адресна регистрация и са се самонастанили незаконно".

В края на документа е обобщено, че трябва да се вземат всички необходими мерки, за да се възстанови реда и да демонстрираме твърда решителност, че всички български граждани имат еднакви права, но и еднакви задължения. „Толерантност към което и да е беззаконие днес, утре ще се взриви така, както вече виждаме в западна Европа" - категорични са патриотите.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки