Профанщина: Хомосексуалистите посегнаха и на... кукерите


Профанщина: Хомосексуалистите посегнаха и на... кукерите
08 Юни 2017, Четвъртък


С нагиздени в цветовете на гей общността маскирани от ЛГБТИ общността щели да прогонват по време на София прайда „злия дух на хомофобията и трансфобията"

Автор: Дойчин Славов

С наближаването на тази събота, 10 юни, страстите около насрочения за тогава София прайд се нажежават все повече. Днес шествието на лесбийки, гейове, бисексуални, трансджендър и интерсекс хора – иначе казано,  ЛГБТИ общността – предизвика оживени дебати в Столичния общински съвет.

Все повече българи надигат глас срещу нелепата проява. Хората недоумяват срещу какво протестират „обратните“ и защо така безсрамно и безочливо демонстрират своята сбъркана сексуална ориентация. Никой не приема насериозно обясненията им, че кампанията им целяла да насърчи „дискусия за приемането на различните“ и да покаже... „красотата на толерантното поведение към хората с нехетеросексуална ориентация“. 

А днес наглостта им стигна нечувани и невиждани висоти. Организаторите на прайда обявиха, че тяхното десето „мирно шествие“ избирало „нов подход, с който да извоюва равни права за българската общност“.

И ето какъв е новият им подход – да включат в безпардонното си шествие... преобразени в ЛГБТИ цветове кукери. Така щели били да прогонят „злия дух на хомофобията и трансфобията от българското общество“!

Алооо, другарите от прайда, имате ли представа, че кукерската игра пресъздава връзката между природата и човека, като символите в нея са: земя – жена, разораване – обладаване, засяване – оплождане, зърно – мъжко семе! Чу кукеруването е част от подготовката на момъка за семеен живот, но по законите на природата – с жена, която ще му роди наследници, дето ще продължат рода му. 

Хайде, моля, не посягайте на изконните хетеросексуални символи! Не намесвайте своята неординарна полова идентичност и в надживелите вековете народни традиции и обичаи! То бива, бива толерантост, но всяко търпение си има граници!


В категории: Коментари

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки