Фронтменът на "Юрая хийп" Джон Лоутън започва да снима филм за Казанлък


Фронтменът на "Юрая хийп" Джон Лоутън започва да снима филм за Казанлък
Снимка: Архив
01 Юни 2017, Четвъртък


Той бе посрещнат на летището в София лично от вицепремиера Валери Симеонов, с когото го свързва дългогодишно приятелство

Автор: Десант

Рок легендата Джон Лоутън отново е в България, за да заснеме нов филм от поредицата на телевизия СКАТ „Джон Лоутън представя...“, която досега има 20 успешни серии.

Сега камерата на патриотичната медия, заедно с именития водещ, ще отведе зрителите – българи и чужденци, в община Казанлък, за да ги запознае с културните и исторически забележителности в столицата на Розовата долина.

На летището легендарният солист на „Юрая хийп“ Лоутън бе посрещнат на Летище София лично от вицепремиера Валери Симеонов, с когото го свързва дългогодишно приятелство.



Джон Лоутън влиза в ролята на телевизионен гид със завиден професионализъм и голяма любов за България.  Идеята на поредицата е да прослави пред света красотите на нашата родина и богатото ни културно-историческо наследство и световноизвестният рокаджия го прави с огромно вдъхновение и сърцатост.

Фронтменът на "Юрая хийп" - британската група, останала в историята със своето "Юлско утро", за първи път ще посети Казанлък и околностите му, където с екипа на СКАТ е предвидено да заснеме и представи тракийските гробници, паметника на връх Шипка, музея на розата и моменти от розобера и празника на царицата на цветята.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки