Българският хелзински комитет кокетира изкусно като свенлива госпожица


Българският хелзински комитет кокетира изкусно като свенлива госпожица
26 Май 2017, Петък


От така наречената правозащитна организация започнаха кампания под надслов... „Да закрием БХК”

Автор: Дина Харизанова

Имам една мечта, Българският хелзинкски комитет да не съществува. Питам, кога ще изчезне Българският хелзинкски комитет, кога?”

Така започва видео клип, явяващ се част от прясно стартиралата кампания „Да закрием БХК”, организирана от... самия Български хелзински комитет.

Не бързайте обаче да се радвате - организацията, защитаваща сърцато и всеотдайно цигани, хомосексуалисти и всякакви престъпници, просто кокетира като девица край кладенец с тази си инициатива. 

Във видеото, което БХК разпространява по този повод, обявява, че ще се самозакрие – „тогава, когато се постигне пълното зачитане на правата на човека в България". С други думи, ако го няма Хелзинския комитет, жална ни майка - ни права, ни свободи ще видим. 

Както се уточнява в сайта на така наречената правозащитна организация, „посланието на кампанията „Да закрием БХК” е отговор на най-яростните критици на организацията, които често призовават за нейното закриване и за забрана на дейността на неправителствения сектор въобще. Те обаче никога не описват как ще изглежда България, ако исканото от тях се случи".

Ужасяващият сценарий, който трябва да покаже какво гибелно бъдеще ни очаква без БХК, включва като аргумент, че „без правозащитни организации нямаше да има въвеждане на Закон за правна помощ или Закон за защита от дискриминация".

Забележете - не нямаше да има такива закони изобщо, а нямаше те да бъдат „въведени", каквото и да означава това! 

Както гласи ​библейската мъдрост: „Прекален светец и Богу не е драг"! Та хайде, нека господата от Българския хелзински комитет да не се правят на ощипани госпожици, кокетиращо търсещи вниманието на ергените, които ги подминават без да проявят никакъв интерес към предизвикателно развяващите им се фусти.  


В категории: Коментари

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
MUNCHO
26.05.2017 15:17:30
0
0
NAPALNO SAGLASEN.V EDNA DEMOKRATI4NA DARZAVA/KAKVATO NADJAVAM SE E BALGARIJA/TAKIVA ORGANIZATZII SA NAPALNO IZLISHNI!PRAVATA I SVOBODITE SA NAPALNO GARANTIRANI ZA VSI4KI OT ZAKONI
TE!KAKTO I ZADALZENIJATA!TOVA E GARANTIRANO I OT KONSTITUTZIJATA!MJASTOTO NA TAKIVA ORGANIZA
TZII E V STRANI KATO MALI,AFGANISTAN,SAUDITSKA ARABIJA I DRUGI KADETO NAISTINA IMA NARUSHENIJA
NA 4OVESHKITE PRAVA!TAM TJAXNOTO PRISASTVIE E NALOZITELNO I TO 4AS PO-SKORO!MOZE DA SE POMISLI ZA POMAGANE PRI TRANSPORTIRANETO!
1
Кемъни
26.05.2017 13:37:38
4
0
Кампанията вероятно частично е финансирана с парите, които получиха след като осъдиха "Десант" за клевета.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки