Почернени от лекарски грешки русенци пуснаха петиция


Почернени от лекарски грешки русенци пуснаха петиция
12 Март 2017, Неделя


Тя може да бъде подписана от всички българи, които искат промяна в здравеопазването

Автор: Десант

Русенци пуснаха петиция, създадена от гражданите на дунавския град, пострадали от лекарски грешки, потърпевши от лошо лекарско отношение, лошо медицинско обслужване, почернени от лекарско лечение на техните близки, завършили със смърт.

Тя може да бъде подписана от всички българи, които искат промяна в здравеопазването и подкрепят близките на почернените семейства.

Сред исканията в нея са в болниците да работят хора, държащи на Хипократовата си клетва, а не търговци, които се крият зад някакви разпоредби; да се даде възможност на добрите специалисти да се изчистят от шлаката в бранша; да има ефективен контрол и ефективни наказания за лекари, допуснали лекарски грешки, завършили със смърт, и пр.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Венцислава Иванова
12.03.2017 19:33:55
0
0
Преди време искаха да оперират здравите яйчници на дъщеря ми...Спрях се,за да не убия гинеколожката и да я лежа...Наскоро изписаха леля ми и ден след това почина...Лекарката се скарала защо е изписана,но новата система с пръстовият отпечатък изиграл решаваща роля ...пореден абсурд...отнел шанс за живот...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки