Виртуални късмети „оживяват“ с кафето


Виртуални късмети „оживяват“ с кафето
02 Февруари 2017, Четвъртък


Мобилното приложение е създадено, за да забавлява и вдъхновява хората

Автор: Десант

Мобилно приложение без аналог в света предлага нови възможности за реклама и забавление
Виртуални късмети, които „оживяват“ щом човек насочи към тях камерата на смартфона си, ще радват клиентите на избрани заведения от 15 февруари 2017 г.

Приложението е създадено, за да забавлява и вдъхновява хората, а също и за да предложи на малки и големи заведения, хотели, спа центрове ефективен начин за реклама.

То ще може да се сваля безплатно и е по идея и разработка на Георги Дюлгеров, Стефан Михайлов и Борис Кафалиев. Част от екипа стои и зад Brands.bg – сайтът, който помага за повишаване на доверието в българските продукти и услуги.

Супер късметчетата, които на пръв поглед изглеждат съвсем обикновените, ще се сервират с кафето. Достатъчно е клиентът да свали приложението и да насочи камерата на мобилния си телефон към късметчето. В този момент картинката, текстът, както и логото на заведението, буквално изскачат пред очите му.

Ефектът е доста жив и въздействащ, а вдъхновяващите послания са така направени, че всеки може да ги споделя бързо и лесно със своите приятели в социалните мрежи.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки